Pranimet në universitete, kuotat për çdo degë

Publikuar më: 25/04/2012 9:41

Propozimet për ciklin e parë të studimeve, për vitin akademik 2012-2013

 Lista e plotë për çdo fakultet të Universitetit të Tiranës, me numrin e pranimeve për vitin e ri akademik. Pritet miratimi i kuotave nga Ministria e Arsimit

Ditën e djeshme, Universiteti i Tiranës bëri publike kuotat e pranimit për ciklin e parë të studimeve për vitin e ri akademik 2012-2013. Kështu, për këtë vit të ri akademik, numri i kuotave për studentët e rinj do të jetë 6180. Lidhur me këtë fakt, gazeta “Republika” publikon listën me të gjitha kuotat, për të gjitha fakultetet e Tiranës. Aktualisht, këto kuota, i janë çuar nga ana e Rektoratit të Universitetit të Tiranës pranë Ministrisë së Arsimit si propozim dhe, më pas, ajo i miraton në bazë të konsultimeve dhe nevojës që kanë vetë fakultetet.

Për më shumë lexoni gazetën “Republika”

Komentet janë të mbyllura

Foto Lajme

Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së këtij portali © 2013 Gazeta Republika | Designed by Keminet | Log in
Close
Ndiqni Gazeta Republika në Facebook
Informohuni mbi ngjarjet kryesore të ditës duke na ndjekur në Facebook.