Dy supermodele grinden për Cristiano Ronaldon në Twitter

Publikuar më: 23/06/2012 15:28

Dy supermodele që grinden për Cristiano Ronaldon, njëra prej të cilave ka të gjithë të drejtën e botës pasi është e fejuara e tij. Bëhet fjalë ashtu si e keni kuptuar për Irina Shyak dhe për… Bar Rafaelin. Sherri ka plasur në Twitter. Dhe objekti sherrit..? Flokët gjithë xhel të Cristiano Ronaldo gjatë ndeshjes Portugali-Republika Çeke. “E vetmja gjë që mendoj kur shikoj Ronaldo është që xheli duhet të dalë nga qarkullimi”. Përgjigja e Shayk ka qenë e menjëhershme. Ajo e ka ftuar mikeshën e vet Bar të mësojë të dashurojë. E në fund Bar Rafaeli është dorëzuar dhe ka thënë se e adhuron çiftin, por jo xhelin

Komentet janë të mbyllura

Foto Lajme

Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së këtij portali © 2013 Gazeta Republika | Designed by Keminet | Log in
Close
Ndiqni Gazeta Republika në Facebook
Informohuni mbi ngjarjet kryesore të ditës duke na ndjekur në Facebook.