Universiteti i Arteve, rezultatet për çdo kandidat

Publikuar më: 04/09/2012 9:08

Lista e plotë me rezultatet për çdo kandidat në Fakultetin e Muzikës, Artit Skenik, Artit Figurativ dhe Akademisë së Arteve në Shkodër. Pikët që do të merren nga provimet e Maturës Shtetërore

Universiteti i Arteve ka publikuar rezultatet për personat që iu nënshtruan konkursit nga data 27 gusht deri më datën 1 shtator. Konkretisht, gazeta “Republika” boton të plotë rezultatet e rezultatet e vlerësimeve nga konkurset e pranimeve për vitin akademik 2012-2013, në këtë universitet, për Fakultetin e Muzikës, Fakultetin e Artit Skenik, si dhe Fakultetin e Arteve të Bukura. Gjithashtu, ky universitet ka shpallur rezultatet e vlerësimeve nga konkurset e pranimeve për vitin akademik 2012-2013, për Akademinë e Arteve Shkodër në Fakultetin e Muzikës dhe Fakultetin e Artit Figurativ. Vlerësimi i kandidatëve do të bëhet edhe mbi bazë të lëndëve të Maturës Shtetërore, pasi 40 për qind e vlerësimit do të bazohet nga provimet e Maturës Shtetërore dhe 60 për qind nga vlerësimet e Universitetit të Arteve. Publikohet sot lista e rezultateve për çdo kandidat që iu nënshtrua provimit për pranimet në këtë institucion.

OSMAN DEDJA

 Për më tepër lexoni gazetën “Republika”

 

Komentet janë të mbyllura

Foto Lajme

Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së këtij portali © 2013 Gazeta Republika | Designed by Keminet | Log in
Close
Ndiqni Gazeta Republika në Facebook
Informohuni mbi ngjarjet kryesore të ditës duke na ndjekur në Facebook.