Provimi i Shtetit, rregullat e reja për kandidatët

Publikuar më: 14/11/2012 12:30

EKSKLUZIVE/ AKP publikon emrat e kandidatëve që i nënshtrohen testimit

Lista e plotë e kandidatëve që kaluan me sukses Praktikën Profesionale dhe që hyjnë në Provimin e Shtetit në drejtimet: Infermieri, Fizioterapi, Teknik Laboratori dhe Imazheri, Mami dhe Logopedi. Datat dhe oraret për secilin grup

Agjencia Kombëtare e Provimeve publikon datat për Provimin e Shtetit, si dhe kandidatët që do të hyjnë zyrtarisht në testim, pas certifikimit të praktikës profesionale. Sipas specialistëve të AKP-së, Provimet e Shtetit në profesionet e fushës së mjekësisë do të zhvillohen duke filluar nga data 26 nëntor 2012. Ato do të zhvillohen dy herë në ditë në orët 10:00 dhe 14:00, përkatësisht në godinën e AKP-së. Të gjithë kandidatët që kanë kaluar provimin e aftësisë profesionale dhe që do të marrin pjesë në provimin e shtetit duhet të paraqiten në AKP, 30 minuta para fillimit të provimit…

OSMAN DEDJA

Për më tepër lexoni gazetën Republika

Komentet janë të mbyllura

Foto Lajme

Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së këtij portali © 2013 Gazeta Republika | Designed by Keminet | Log in
Close
Ndiqni Gazeta Republika në Facebook
Informohuni mbi ngjarjet kryesore të ditës duke na ndjekur në Facebook.