Matura Shtetërore, programet orientuese për çdo lëndë

Publikuar më: 21/01/2013 10:00

MASH publikon pyetjet për lëndët e detyrueshme dhe me zgjedhje

Lista e plotë me programet për maturantët e këtij viti shkollor. Përqindja e pikëve që do t’i jepet çdo kapitulli. Udhëzimet për çdo provim

Ministria e Arsimit dhe Shkencës publikon programet orientuese për lëndët e detyrueshme dhe me zgjedhje për Maturën Shtetërore, për vitin shkollor 2012-2013. Lidhur me këtë fakt, gazeta “Republika” publikon listën e plotë me programet për secilën lëndë. Ndërkohë, në çdo udhëzim përkatës të lëndëve, të cilave do t’u nënshtrohen maturantët, jepen dhe detajet mbi përqindjen që përmban çdo kapitull, sa i takon vlerësimit të tyre.

Edlira MEMA

Për më tepër lexoni gazetën Republika

Komentet janë të mbyllura

Foto Lajme

Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së këtij portali © 2013 Gazeta Republika | Designed by Keminet | Log in
Close
Ndiqni Gazeta Republika në Facebook
Informohuni mbi ngjarjet kryesore të ditës duke na ndjekur në Facebook.