Matura 2013, rregullat për provimet

Publikuar më: 22/02/2013 9:52

MASH publikon datat për provimet e detyruara dhe me zgjedhje

Përcaktohet struktura për administrimin e provimeve të Maturës Shtetërore. Skema e vlerësimit të testeve. Oraret për secilën lëndë

Publikohen datat e provimeve të detyruara dhe me zgjedhje për Maturën Shtetërore. Lidhur me këtë fakt, gazeta “Republika” publikon të gjitha detajet për mbarëvajtjen e procesit të provimeve. Duke u mbështetur në ligjin nr. 69, datë 21.06.2012, “Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë” dhe të Vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 876, datë 3.11.2010, “Pa disa ndryshime në Vendimin e Këshillit të Ministrave nr. 78, datë 08.02.2006 “Për krijimin e Maturës Shtetërore dhe pranimet në shkollat e larta”, i ndryshuar…

Për më shumë lexoni gazetën Republika

  

Edlira MEMA


Komentet janë të mbyllura

Foto Lajme

Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së këtij portali © 2013 Gazeta Republika | Designed by Keminet | Log in
Close
Ndiqni Gazeta Republika në Facebook
Informohuni mbi ngjarjet kryesore të ditës duke na ndjekur në Facebook.