Bursat jashtë vendit, kriteret për aplikim

Publikuar më: 07/03/2013 10:13

EKSKLUZIVE/ MASH-i shpall programet e studimit për vitin akademik 2013-2014

Degët për studimet pasuniversitare dhe në shkollën e Doktoraturës. Mënyra e regjistrimit dhe afati i fundit për aplikim. Procedura për plotësimin e dokumenteve

Ministria e Arsimit dhe Shkencës publikon kriteret për bursë jashtë vendit. Bëhet fjalë për studimet pasuniversitare në Turqi. Kështu, në kuadër të bashkëpunimit me Turqinë, në fushën e arsimit dhe shkencës, qeveria turke, për vitin akademik 2013-2014, ofron për shtetasit shqiptarë bursa për studime pasuniversitare në Master dhe Doktoraturë pranë universiteteve turke në Turqi, në degët: shkenca politike, marrëdhënie ndërkombëtare, drejtësi, inxhinieri, shkenca islame, bujqësi, ekonomi, media dhe komunikim, histori, sociologji, arkitekturë, etj. Aplikimi plotësohet online, ndërkohë që afati i fundit për këtë aplikim është data 31 mars 2013….

OSMAN DEDJA

 Për më tepër lexoni gazetën Republika

Komentet janë të mbyllura

Foto Lajme

Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së këtij portali © 2013 Gazeta Republika | Designed by Keminet | Log in
Close
Ndiqni Gazeta Republika në Facebook
Informohuni mbi ngjarjet kryesore të ditës duke na ndjekur në Facebook.