Si të lidhni shallin në një mënyrë më tërheqëse

Publikuar më: 01/03/2013 10:27

Shalli është aksesori perfekt për çdo veshje, por shpesh, ju ndodh të dini vetëm disa modele të thjeshta se si ta rregulloni atë. Sot kemi vendosur t’ju sugjerojmë disa modele, të cilat do t’ju ndihmojnë të ndryshoni sadopak atë lidhjen klasike të shallit, që tashmë besoj është bërë dhe monotone. Mjafton që të keni pak durim, si dhe të merrni disa nga shembujt e “modeandmakeup”. Një lidhje apo ndryshim modeli në shallin tuaj është një detaj i vogël, ndoshta dhe jo shumë i rëndësishëm për ju, por që mund të bëjë ndryshimin total për pamjen tuaj në një ditë. Asnjëherë mos neglizhoni kujdesin ndaj vetvetes, sepse detajet e vogla janë shumë më interesante për t’u vënë re.

 

 

 

 

Komentet janë të mbyllura

Foto Lajme

Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së këtij portali © 2013 Gazeta Republika | Designed by Keminet | Log in
Close
Ndiqni Gazeta Republika në Facebook
Informohuni mbi ngjarjet kryesore të ditës duke na ndjekur në Facebook.