Kostumet e plazhit Blugirl për verën 2013

Publikuar më: 01/06/2013 11:50

kostume plazhiModa e plazhit nga Blugirl për verën 2013 parashikon një beachwear romantik, i karakterizuar nga lule dhe linja romantike. Shorts dhe fantazi, lule dhe tyl, këmisha dhe bikini, ky është propozimi për kostumet e plazhit nga Blugirl vere 2013 për modën e plazhit. Një koleksion veshje plazhi për ti pasur me pushime ne det, kur dilni buze pishinës, për te tërhequr vëmendjen fal linjave romantike dhe femërore te bikineve me bel te larte dhe te kostumeve trupore qe nxjerrin ne pah figurën. Për te kompletuar propozimin, shorts dhe këmisha për ti lidhur nen gjoks dhe për te shfaqur gjallërinë e viteve 50′. Shume propozime për beachwear nga Blugirl për sezonin e ngrohte, kostume plazhi qe ndjekin modën e plazhit, me modele me bel te larte, për një joshje shume femërore. Blugirl ri interpreton feminilitet ne kostumet e plazhit për verën 2013 me bikini dhe modele trupore te tylta, por edhe me fantazi lulesh, për te treguar se romantizmi gjen vend ne çdo grua.

Komentet janë të mbyllura

Foto Lajme

Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së këtij portali © 2013 Gazeta Republika | Designed by Keminet | Log in
Close
Ndiqni Gazeta Republika në Facebook
Informohuni mbi ngjarjet kryesore të ditës duke na ndjekur në Facebook.