Matura 2013, rezultatet për lëndët me zgjedhje

Publikuar më: 12/07/2013 10:51

mashMinistria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar rezultatet e notave për të gjithë maturantët e Maturës Shtetërore, për testin e lëndëve me zgjedhje. 52 mije maturantët që iu nënshtruan provimit të lëndëve me zgjedhje më datë 29.06.2013 tashmë kanë pasur mundësinë të marrin përgjigjet e testit. Lidhur me këtë fakt, Gazeta “Republika” publikon listën e plotë të notave, të provimit të fundit të Maturës Shtetërore. Çdo maturant ka mundësi të kërkojë kodin e tij identifikues, ID, pranë gjimnazit ku ka qenë nxënës për të bërë përcaktimin e notës së tij nga faqja e ministrisë. Në përfundim të këtij vlerësimi, po publikojmë rezultatet sipas ID të çdo maturanti/kandidati. Për të gjithë të interesuarit, për të parë përgjigjet e testit, ju paraqesim listën si më poshtë vijon.

 (vijon në numrin e sotem te gazetes)
Edlira Mema

Komentet janë të mbyllura

Foto Lajme

Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së këtij portali © 2013 Gazeta Republika | Designed by Keminet | Log in
Close
Ndiqni Gazeta Republika në Facebook
Informohuni mbi ngjarjet kryesore të ditës duke na ndjekur në Facebook.